XD
Weronika: Jeśli A jest zbiorem liczb rzeczywistych nie większych od 4, zaś B jest zbiorem liczb
rzeczywistych dodatnich, to:
1 A ∩ B = (0,4)
2 A ∩ B = (0,4>
Pogubiłam się w tym, skoro A jest zbiorem rzeczywistych nie większych od 4, to on ma tą 4 czy
nie?

Bo jak nie ma, to odp 1, ale jak ma to 2 XDD
30 paź 18:08
Janek191:
A = ( −∞, 4 >
B = ( 0, +∞ )
30 paź 18:09
Weronika: Czyli ma tę 4. Dobra, bo nie wiedziałam jak to jest.
30 paź 18:10
Weronika: Czyli będzie odp 2 (0,4>
30 paź 18:11
Janek191:
30 paź 18:11