matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Weronika:
Jeśli dane są zbiory A=(−
∞
; −3) ∪ (3; +
∞
), B=⟨−5; 5⟩, C=⟨−2; 2⟩to zbiór (A ∪ B) ∩ C jest równy zbiorowi: 1.A 2.B 3.C 4.A ∩ C Czy to C?
30 paź 17:45
Pytający:
Tak, C.
30 paź 17:51