matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
retr:
jeżeli log
1/4
(x+10) = −2 to ile wynosi liczba x?
30 paź 17:22
kochanus_niepospolitus:
a rozwiąż to:
1
(
)
−2
= x + 10
4
30 paź 17:24
Janek191:
1
x + 10 = (
)
−2
4
30 paź 17:24
retr:
ok, dzięki
30 paź 17:25