matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiązac, prosze o pomoc ! :/
Zuzanna:
3
log
√
3
5
30 paź 12:12
Zuzanna:
30 paź 12:12
Jerzy:
log
3
5
1
= 3
= 5
= 5
2
= 25
log
3
(
√
3
)
1/2
Za 3 i 5 to wykładniki potęg.
30 paź 12:18
Zuzanna:
Super, dziękuje za pomoc !
30 paź 12:20