matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
nata:
Wyznacz dziedzinę funkcji. f(x)=
√
x−3
+
√
5−x
x+1
g(x)=
√
x
2x+5
h(x)=
x
2
+x−6
k(x)=ln(−x
2
+2x+3)
29 paź 18:15
Janek191:
1) x − 3 ≥ 0 i 5 − x ≥ 0 dokończ
29 paź 18:19