matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c
bc:
Nie mogę się doliczyć, gdzieś mam bład?
https://zapodaj.net/b8f331f0db508.jpg.html
29 paź 00:27
b.:
nie widzę błędu, licz dalej
29 paź 00:30
bc:
ale co? jak się nie da
29 paź 00:32
b.:
da się, np
√
50
=
√
25*2
= 5
√
2
.
29 paź 00:35
g:
............... 64−10
√
2
+6
√
2
+4
√
2
= 64
29 paź 01:49