obwód
ola: W trójkącie ABC mamy tak E∊AB oraz D∊AC. Oblicz obwód ABC, jeśli BC=13 , BD=10 ,BC=13.
28 paź 21:13
iteRacj@: tu jest za mało danych, sprawdź treść
29 paź 08:00
5-latek:

A co z punktem E?
29 paź 08:24
iteRacj@:
witaj
5−latku, jedyne co jest pewne w tym zadaniu to długość odcinka BC
29 paź 08:38
5-latek: Dzien dobry
iteRacj@ 
Pozdrawiam
Tak to jest jak sie pisze w nocy

U mnie przed chwila przestal szalec wiatr i wyszlo slonce ale za to wyje syrena od Strazy
Pozarnej .
29 paź 08:43
Janek191:
Pozdrowienia dla 5 − latka

U nas cały czas pada, ze nie chce się wyjść na pole.
29 paź 08:46
5-latek: Witaj

pozdrawaim
Myslalem ze nam drzewo poleci na dach tak wialo
29 paź 08:49
5-latek: Jednak zlamalo dzrzewo ale po drugiej stronie domu na parafi u ksiedza .
Bylo grube i zniszczylo plot z siatki . Duzych szkod nie wyrzadzilo
29 paź 09:05
Eta:
Dzisiaj "rzucicie" na tacę i po sprawie ... ( z naprawy jeszcze cosik zostanie
29 paź 14:44
5-latek: Pewnie Rada Parafialna wkrotce nas odwiedzi
29 paź 14:49