matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c
bc:
czy − 1 ≠
1
−1
?
28 paź 16:24
Janek191:
Co jest po prawej stronie znaku ?
1
?
−7
28 paź 16:31
bc:
−1
28 paź 16:52
kochanus_niepospolitus:
a niby dlaczego 1 = 1
−1
/*(−1)
1
1
−1 = −(1) = −(1
−1
) = −
=
1
−1
28 paź 16:54