3 | 3 | 6 | 3 | 1 | |||||
*( | )x−2= | *( | )x−3− | ||||||
10 | 2 | 5 | 2 | 2 |
3 | 3 | 4 | 6 | 3 | 8 | 1 | |||||||
*( | )x* | = | *( | )x* | − | ||||||||
10 | 2 | 9 | 5 | 2 | 27 | 2 |
3 | 3 | 6 | 3 | 1 | |||||
*( | )x−2 = | *( | )x−3 − | ||||||
10 | 2 | 5 | 2 | 2 |
3 | 3 | 3 | 5 | ||||
*( | )x−2 = 6*( | )x−3 − | |||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | 3 | ||||
= 6*( | )x−3 − | *( | )x−2 | ||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | |||
= 6*( | )x−3 − ( | )x−1 | |||
2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | 3 | ||||
= 6*( | )x−3 − ( | )2*( | )x−3 | ||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | |||
= ( | )x−3 * [ 6* − | )2] | |||
2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 9 | |||
= ( | )x−3 * [ 6* − | ] | |||
2 | 2 | 4 |
5 | 3 | 27 | |||
= ( | )x−3 * | ||||
2 | 2 | 4 |
3 | 5 | 27 | ||||
( | )x−3 = | * | ||||
2 | 2 | 4 |
3 | 3 | 6 | 3 | 1 | |||||
*( | )x−2 = | *( | )x−3 − | ||||||
10 | 2 | 5 | 2 | 2 |
3 | 3 | 3 | 5 | ||||
*( | )x−2 = 6*( | )x−3 − | |||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | 3 | ||||
= 6*( | )x−3 − | *( | )x−2 | ||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | |||
= 6*( | )x−3 − ( | )x−1 | |||
2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | 3 | ||||
= 6*( | )x−3 − ( | )2*( | )x−3 | ||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 3 | |||
= ( | )x−3 * [ 6* − | )2] | |||
2 | 2 | 2 |
5 | 3 | 9 | |||
= ( | )x−3 * [ 6* − | ] | |||
2 | 2 | 4 |
5 | 3 | 27 | |||
= ( | )x−3 * | ||||
2 | 2 | 4 |
3 | 5 | 4 | ||||
( | )x−3 = | * | ||||
2 | 2 | 27 |
3 | 4 | 3 | 8 | |||||
3*( | )x * | = 12*( | )x * | − 5 / *9 | ||||
2 | 9 | 2 | 27 |
3 | 3 | |||
12*( | )x = 32*( | )x − 45 | ||
2 | 2 |
3 | ||
20*( | )x = 45 / : 20 | |
2 |
3 | 3 | |||
( | )x = ( | )2 | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |