.
kit: ile wynosi (xlog x2)2
27 paź 20:22
kochanus_niepospolitus:
nie wiemy

... ileś tam wynosi ... wszystko zależy od 'x'
27 paź 21:05
Eta:
...=x4logx
27 paź 21:24
'Leszek: Niech y = xlog x2 , dziedzina : x> 0
Czyli log y = 2log2 x
Czyli y = 102log2x
27 paź 21:32
PW: Podejrzewam, że miało być
(xlogx2)2
27 paź 21:34
'Leszek: Czyli : podane wyrazenie = y2 = 104log2 x
27 paź 21:35
kit: kurde pomyliłem się:
(x2log x)2
27 paź 22:00
'Leszek: To jest przeciez to samo !
27 paź 22:02
Eta:
27 paź 22:03
kit: racja
27 paź 22:04
kit: dziękuję i dobrej nocy życzę
27 paź 22:05
Eta:
A może tak ma być
(xlogx2)2 = 22=4 dla x>0 i x≠1
27 paź 22:05
kit: nie, to wgl jest tylko część wyrażenia, chciałem wiedzieć jak to rozpisać żeby potem móc
obliczyć
27 paź 22:07
Jerzy:
Żenada.
27 paź 22:08
Eta:
Prawdziwy ..."
kit" wciskasz
27 paź 22:11
PW: Teraz to już wiocha. Będziesz musiał zmienić nick, bo nie szanujesz pomagających.
28 paź 12:22