29 sty 20:52
student: | −1−4i | | (−1−4i)(4+i) | | −4−i−16−4i2 | |
| −i = |
| −i = |
| −i = |
| 4−i | | (4−i)(4+i) | | 16+4i−4i−i2 | |
| | −4−17i+4 | | −17i | |
= |
| −i = |
| −i = −i−i = −2i |
| | 16+1 | | 17 | |
Proszę napisać czy dobrze zrobiłem to zadanie?
29 sty 21:01
Bogdan:
| −1 − 4i | | −1 − 4i | | 4 + i | |
| − i = |
| * |
| − i = .... |
| 4 − i | | 4 − i | | 4 + i | |
i
2 = −1
29 sty 21:04
student: Bogdan a reszta dobrze?
29 sty 21:08
Bogdan:
jest dobrze
29 sty 21:17
student: WIELKIE THX
29 sty 21:34