Zaznacz następujące zbiory w przestrzeni zespolonej
Paweł: Witam! Czy mógłby mi ktoś rozwiązać te zadania potrzebuje tych podpunktów jeszcze na dzisiejsze
zajęcia

𝑎) 𝑆 = {𝑧∈𝐶: 1 ≤|𝑧 + 3 − 2𝑖| ≤ 4 },
b) 𝑆 = {𝑧∈𝐶: |# −2 +2𝑖| >√2+3i }, (# to sprzężona)
c) 𝑆= {z∊C: −
3π4 ≤ arg (z−2+i) ≤
π2,
27 paź 11:28
Jerzy:
a) 1 ≤ | z − ( −3 + 2i)| ≤ 4 , to pierscień o środku w punkcie z0 = (−3 + 2i) i promieniach
r1 = 1 , r2 = 4
Potrafisz to narysować ?
27 paź 11:31
Adamm: c)
rysujesz obszar −3pi/4≤arg(z)≤pi/2, i przesuwasz o wektor
2−i (lub [2; −1])
27 paź 11:35
Paweł: Właśnie problem polega u mnie głównie na narysowaniu tego
27 paź 11:37
PW: a)
12≤|z−(−3+2i)|≤22
Liczba z jest odległa od (−3+2i) o co najmniej 1 i co najwyżej o 4. Oznacza to, że liczba z
leży w pierścieniu kołowym wyznaczonym przez koła o środku (−3,2) i promieniach 1 oraz 2.
27 paź 11:37
Jerzy:
Witaj
PW 
, popraw promień większego okręgu.
27 paź 11:38
PW: Spóźniłem się i sknociłem. Nie czytać.
27 paź 11:40
Jerzy:

To masz do a)
27 paź 11:41