Zbadaj wzajemne polozenie wykresow funkcji f i g.
wercia: Zbadaj wzajemne polozenie wykresow funkcji f i g. Dla jakich argumentow funkcja f przjmuje
wartosci
nie mniejsze niz funkcja g?
a) f(x)=32x−7, g(x)=−76x+9
26 paź 14:46
Eta:

x∊<6,
∞)
≈ ≈ ≈ ≈ ≈
26 paź 14:49
Jerzy:
Wykresy się przecinają , bo a1 ≠ a2
Rozwiąż nierówność: 3/2x − 7 ≥ − 7/6*x + 9
26 paź 14:50
wercia: mozna to przedstawic jedynie graficznie? mozna to obliczyc? przepraszam,ale jestem kompletny
matoŁ
26 paź 14:55
wercia: oki oki dzieki bardzo wam jestescie wspaniali
26 paź 14:55
wercia: pierwsze wyszlo mi dobrze, ale mam problem z drugim.
f(x)=x+23 − x−34
g(x)=x+69 − x+46
26 paź 15:13