narysuj wykres fukcji, podaj dziedziny i przeciwdziedziny
Pomocy: y=|x2−x|x|−3|
26 paź 14:12
Jerzy:
Rysujesz: Dla: x ≥ 0 , y = |x2 − x2 − 3| = |−3| = 3
Dla x < 0 , y = |x2 + x2 − 3| = | 2x2 − 3|
26 paź 14:15
Jerzy:
26 paź 14:18
Pomocy: dzięki wielkie
26 paź 14:19
Jerzy:

Tak miało być.
26 paź 14:19
Eta:

A może tak ma być
Jerzy 
Ten wykres,który narysowałeś nie jest wykresem funkcji !
26 paź 14:45
Jerzy:
Oczywiście,że nie

Nie mam takich zdolności jak Ty, aby pociągnąć czerwoną linię po szarej.
26 paź 14:47
Jerzy:
Myślę,że jest na tyle przytomny,że przeczytał post 14:15
26 paź 14:48
Eta:
26 paź 14:50