matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbyszek:
czy ktos pomoze mi w rozwiazaniu tego zadan? sin2x=1/2,,sin5x+sin3x=sin4x,,sin> lur rowne-1/2,xE[0;2pi],,,(1-sinx)(1+sinx0=cos do potegi2x-1 prosze o pomoc.Z tego jestem noga
4 gru 15:51