Przekształcenie wzoru
urządzenie: Czesc. Czy ktos moze pomoc w przeksztalceniu ponizszego rownania tak, by otrzymac t?
1/7 = (1/2)t/6
24 paź 19:27
Eta:
t/6=log1/2(1/7)
t=6log1/2(1/7)
24 paź 19:30
PW: Rany, trudne. To chyba trzeba będzie użyć logarytmów.
24 paź 19:31
PW:
24 paź 19:31
urządzenie: nie znam logarytmow, mam zaledwie 3 latka, ale dzieki za pomoc
24 paź 19:33
Jerzy:
To nie rozwiązuj zadań ojcu.
24 paź 19:36
Eta:
To baw się ...............beztrosko klockami
24 paź 19:38
urządzenie: Jerzy
to nie dla taty, a dla kochanki, takze mialem cisnienie zeby szybko rozwiazac
24 paź 19:46
PW: Jak to "także", my nie mamy "ciśnienia".
24 paź 19:54