Rozwiąż równanie
student: Rozwiąż równanie:
3−x=5x−2
24 paź 19:13
Eta:
3x*5x=25
15x=25
x= log1525
24 paź 19:27
student: skąd to wszystko?
24 paź 19:45
janusz: z własności z gimnazjum
24 paź 19:47
Eta:
24 paź 19:49
24 paź 19:49
Eta:
No............ to baaaaaaaaaardzo trudna zadania
24 paź 19:51
PW: Nie śmiej się ze studenta, zrobiłaś te przekształcenia "w rozumie".
24 paź 19:52
Eta:
W matmie........ "rozum" najważniejszy
24 paź 19:53
janusz:
24 paź 19:54
Alki: "student" to chyba już powienien umieć takie rzeczy...
24 paź 19:54
PW: Coś dzisiaj jest złośliwy wieczór
24 paź 19:57
24 paź 20:01