matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Magda:
Mogę to tak zapisać? (1−
√
2
)
3
= x+y
√
2
−3 = x +y
√
2
więc np.: x=−3 , y=0
24 paź 17:50
karty do gry :
a od kiedy (1 −
√
2
)
3
= −3 ?
24 paź 17:52
PW:
A jaka jest treść zadania?
24 paź 18:06