matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
lala:
log
3
x+ log
5
x = log 15/log 3
22 paź 21:44
'Leszek:
βeka
22 paź 21:58
kochanus_niepospolitus:
log 15
log 3 + log 5
log 5
P =
=
= 1 +
= 1 + log
3
5 =
log 3
log 3
log 3
= log
5
5 + log
3
5
22 paź 22:05