matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametr
weronika:
Nowa Era poziom R: Zbadaj liczbę pierwiastków równania 3
2x
= 3
x
− log0,5 m = 0
22 paź 19:03
PW:
Zbadaj liczbę rozwiązań równania t
2
= t − p, t∊(0,+
∞
) w zależności od parametru p.
22 paź 19:08