matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przeciwdziedzina
Miko:
Czym jest przeciwdziedzina? Nie mogę tego zrozumieć... I jak dla funkcji ma się do zbioru wartości?
22 paź 11:04
5-latek:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjiw9iO8IPXAhUGSRoKHfXbAm4QtwIILDAB&url=https%3A%2F%2Fpl.khanacademy.org%2Fmath%2Falgebra%2Falgebra-functions%2Fdomain-and-range%2Fv%2Frange-of-a-function&usg=AOvVaw2W0W6jFNMMDhx0Jh3WhX_u
22 paź 11:07
5-latek:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjiw9iO8IPXAhUGSRoKHfXbAm4QFggvMAI&url=https%3A%2F%2Fwww.matematyka.pl%2F177618.htm&usg=AOvVaw2xVaK2fihLqMOr3VX3MPPV
22 paź 11:12