Dane są zbiory: A − zbiór liczb naturalnych mniejszych od 15, B − zbiór liczb na
karolina: Dane są zbiory:
A − zbiór liczb naturalnych mniejszych od 15,
B − zbiór liczb naturalnych podzielnych przez 3 lub 2
wówczas co bedzie prawdziwe:
a u b=b
a odwócone u b = { 0 , 2,3}
a − b = {5,7,11,13}
b−a = { ..., −12, −6, 0, 6, 12 ...}
21 paź 09:33
odwrócone: napisz swoje rozwiązania to sprawdzę
21 paź 09:46
karolina: nieumiem tego zrobić
21 paź 09:58
odwrócone:
może ktoś inny będzie chciał napisać gotowca,
znikam
21 paź 10:10