matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czxas
fizyka:
Ile czasu potrzeba do przebycia drogi s=100 m ruchem jednostajnym z predkoscia v=100 km/h?
29 sty 11:31
Mateusz:
s
s
V =
=> t =
podstaw i oblicz
t
v
29 sty 11:32
lol:
t=1h
23 lis 18:02
kerajs:
Raczej: t = 0,001 h = 3,6 s
23 lis 19:21