3 | 1 | 1 | ||||
P (A|B)= | , P (B|A)= | , P(A \ B)= | . | |||
4 | 2 | 4 |
3 | |
P(B)=P(A∩B) | |
4 |
1 | |
P(A)=P(A∩B) | |
2 |
1 | ||
P(A)=P(A\B)+P(A∩B)→P(A)= | +P(A∩B) | |
4 |
P(A∩B) | ||
P(A|B) = | ||
P(B) |
P(A∩B) | ||
P(B|A) = | ||
P(A) |
P(A∩B) | 1 | ||
= | |||
P(A) | 2 |
1 | ||
P(A∩B) = | *P(A) | |
2 |
1 | ||
P(A) − P(A∩B) = | ||
4 |
1 | ||
2*P(A∩B) − P(A∩B) = | ||
4 |
1 | ||
P(A∩B) = | ||
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |