matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
silnia
Klara:
Ile wynosi n nad 1?
13 paź 15:41
Klara:
dobra, wiem, n
13 paź 15:44
Jerzy:
n
1
n!
(n−1)!*n
=
=
= n
1!(n−1)!
1!(n−1)!
13 paź 15:44
julia:
⊂⊂ααβ≤⊂→→⇔⇔≈
13 paź 16:50