1−2cos2α | |
= tgα−ctgα | |
sinαcosα |
sin2α + cos2α − 2cos2α | sin2α − cos2α | |||
L = | = | = ... itd | ||
sinα cosα | sinα cosα |
sin2α−cos2α | sin2α | cos2α | sinα | |||||
L = | = | − | = | − | ||||
sinα cosα | sinα cosα | sinα cosα | cosα |
cosα | ||
= tgα − ctgα = P | ||
sinα |
a − b | a | b | |||
= | − | ||||
c | c | c |
5 − 3 | 5 | 3 | ||||
np.: | = | − | ||||
2 | 2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |