matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Mateusz:
Tylko jeden z podanych poniżej punktów należy do wykresu funkcji określonej
x
2
wzoremmimetex:\normalsize f(x)=4x−
. Który?
4
A=(2,7)
1
C=(1,3
)
2
1
D=(−1,3
)
2
B=(−2,7)
28 sty 19:37
Mateusz:
Tylko jeden z podanych poniżej punktów należy do wykresu funkcji określonej
x
2
wzorem f(x)=4x −
. Który ?
4
A= (2,7) B=(−2,7)
1
C=(1,3
)
2
1
D=(−1,3
)
2
29 sty 10:00