matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz objętość ostrosłupa prawidłowego trójkątnego o wys. H=5 wiedząc ....
krzychu:
oblicz objętość ostrosłupa prawidłowego trójkątnego o wys. H=5 wiedząc,że krawędź boczna jest nachylona do płaszczyzny podstawy pod kątem α=30
0
28 sty 19:09