Przedstaw w postaci jednej potęgi
Kasiaszek: Przedstaw w postaci jednej potęgi:
| 5a6b3 | | 25a3b | |
| : |
| |
| 12c2d2 | | 4cd3 | |
5 paź 21:22
Janek191:
| | 5 a6 b3 | | 4 c d3 | | a3 b2 d | |
... = |
| * |
| = |
| |
| | 12 c2 d2 | | 25 a3 b | | 15 c | |
5 paź 21:28
'Leszek: | 5a6b3 | | 4cd3 | |
| * |
| = .... |
| 12c2d2 | | 25a3b | |
poskracaj co sie da ....
5 paź 21:32
Kasiaszek: Też do tego doszłam, ale myślałam, że tak nie może zostać
5 paź 21:40
5-latek: Kasiaszsek to nalezalo napisac do czego sie doszlo i wtedy zapytac .
Ktos sie napracuje a TY na piszsesz z eto wiesz .
5 paź 21:42