matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak obliczyc -1,5:2,25
Kasia:
5 paź 17:27
Janek191:
2
− 1,5 : 2,25 = − 6 : 9 = −
3
5 paź 17:30
5-latek:
albo zauwazyc ze (1,5)
2
= 2,25
5 paź 17:31
Kasia:
Wielkie dzieki😉
5 paź 17:33