1 | ||
Wykres funkcji : f(x)=|( | )x −1| | |
2 |
|f(x)−1| | ||
Naszkicuj wykres funkcji y= | ||
f(x)−1 |
1 | ||
1) wykres f(x)=|( | )x−1| | |
2 |
1 | ||
a) g(x)=( | )x | |
2 |
1 | ||
b) przesunięcie o wektor [0,−1] otrzymujesz wykres h(x)=( | )x−1 | |
2 |
1 | ||
wykres f(x)=|( | )x−1| | |
2 |
|f(x)−1| | ||
y= | ||
f(x)−1 |
1 | ||
p(x)=f(x)−1= |( | )x−1|−1 | |
2 |
|f(x)−1| | ||
wykres y= | w następnym wątku | |
f(x)−1 |
|f(x)−1| | ||
y= | =1 dla x<−1 | |
f(x)−1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |