1 paź 20:31
kochanus_niepospolitus:
kurwa ... po raz który dajesz ten sam link ... KTÓRY podpunkt d
1 paź 20:32
kochanus_niepospolitus:
my Ci w myslach nie czytamy
1 paź 20:32
Janek191:
Pewnie 1.30 d
1 paź 20:34
gośka: chodzi o zadanie 30
1 paź 20:38
kochanus_niepospolitus:
Niedawno prosiłeś/−aś pomoc odnośnie 30 zadania, ale o ile dobrze pamiętam to innego podpunktu,
bo podpunktu 'b', zarzekając się że WSZYSTKO POZA TYM JUŻ ZROBIŁAŚ/−EŚ
Więc jak z tym w końcu jest?
I ile tak naprawdę sam/−a zrobiłeś/−aś tych podpunktów?
1 paź 20:42
kochanus_niepospolitus:
| | 1 | | 1 | |
logabcx = |
| = |
| = ... i już sam/−a dokończ |
| | logxabc | | logxa + logxb + logxc | |
końcówka analogiczna do tego co było w 1.30 (b) co pokazał (o ile dobrze pamiętam) Janek191
1 paź 20:43