matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
marysia:
(1/6)
log
6
(0,57)
−1
bardzo proszę o pomoc bo nie wiem jak się do tego zabrać
1 paź 14:59
5-latek:
1
np tak
= 6
−1
6
1 paź 15:02
Jerzy:
= 6
log
6
(0,57)
= 0,57
1 paź 15:03
Janek191:
Tam jest 6 czy e ? − podstawa logarytmu
1 paź 15:06