matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz długość odcinka AD
Lusi:
oblicz długość odcinka AD jeśli IABI=3,6cm IACI=5,4cm IDEI=1,2cm
28 sty 15:34
ORZEŁ:
czy te proste są równoległe
jesli tak to z talesa proponuje. Poczytaj troche to naprawde proste
28 sty 15:36