matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
olka:
−sin405 sin14440 −cos780
28 wrz 16:53
olka:
poprawka: sin1440
28 wrz 16:55
Janek191:
sin 1440
o
= sin ( 4*360
o
+ 0
o
) = sin 0
o
= 0
28 wrz 19:00
Janek191:
− cos 780
o
= cos ( 2*360
o
+ 60
o
) = cos 60
o
= 0,5
28 wrz 19:01