matematykaszkolna.pl
oblicz masę próbki ktura pozostanie po upływie 330 min wynik podaj w miligramac kasiasss: chemia próbka radio−farmaceutyku o masie 20 mg zawiera 0,2% izotopu 18F.
26 wrz 20:14
RNJ: która
26 wrz 20:22
LWG: A cóż to jest czas? Bądź grzeczny, a okażę swoje miłosierdzie dla elementów − nadal ludzkości, nie − luckości. Czy się mnie boisz? Odpowiedz.
26 wrz 20:28
kasiasss: nie proszę o wytykanie błędów tylko o pomoc w zdaniu
26 wrz 20:30
LWG: Czy tolerancja może być ujemna? Nie, z definicji. Czy wobec tego pasowanie może być inwazyjne? Nie bój się mnie. Boisz się innych. powiedz mi kogo Specjslista d/s remontów w Utrzymaniu Ruchu LZF Polfa w Lublinie
26 wrz 20:32
kasiasss: tylko tyle jest w zadaniu powinieneś wiedzieć jaki jest czas nie boje się nikogo
26 wrz 20:33
kasiasss: nie gadamy o tolerancji tylko zadania
26 wrz 20:34
kasiasss: rozwiązujemy
26 wrz 20:35
LWG: Proste, jak kochanie female obok. Nie pozostniecie za moją krzywdę. Ale jestem miłosierny. Mogę podać warunki ... .
26 wrz 20:36
kasiasss: dajesz
26 wrz 20:37
LWG: Nie boisz się mnie. Reszta interesuje mnie na tyle, że bez niej żyć nie mogę. Zatem nie leć w kindybała z ludźmi.
26 wrz 20:38
kasiasss: dziękuje za pomoc w zadaniu
26 wrz 20:39
yht: Na początek odszukaj w google ile wynosi czas połowicznego rozpadu fluoru−18 podaj mi odpowiedź − porozmawiamy dalej
26 wrz 20:40
LWG: Zapytaj o to prof. dr. hab. Mieczysława Budzyńskiego z UMCS. Ten wspaniały nauczyciel powiedział: JEŻELI PAN UDOWODNI WTF, TO NIKT NIE DA RECENZJI, ALBOWIEM ODBIERZE PAN NADZIEJĘ WSZYSTKIM. Na pewno wszystkim na świecie. Odebrałem. Zatem świat jest w moich rękach.
26 wrz 20:46
LWG: Moja matka jest koreanką z półonocy. Szef KRLD jest moim kiumlpem. Od nas zależy reszta, ta niedoskonała reszta, która się boi własnych cieni.
26 wrz 20:49
yht: my wiemy, ale to Ty musisz wiedzieć (umieć odszukać) jaki jest czas (połowicznego rozpadu) − jeśli znajdziesz tą informację to wtedy podpowiemy, co robić dalej do autorki nie można się nie bać nikogo, tak się daleko nie zajedzie...
26 wrz 20:50
LWG: Św. Piotr się znudził. NIe, Piotrze, to nic nie da. Nikt przeze mnie nie umrze przedwcześnie. Św. Piotr zmiękł przede mną. Czy to rozumiesz?
26 wrz 20:52
LWG: To oznacza, że kocham ludzi. Płaczę z powodu ich lęku. Powiedzcie mi, kogo się boicie. Proszę.
26 wrz 20:54
LWG: Przecież wiadomo, że jestem Pierwszy po Bogu.
26 wrz 20:56
LWG: Boisz się o siebie, o swoich bliskich i o dalszych. Odpowiedz mi, przed kim pękasz? Zabiję zwyrodmnialców natychmiast, bez wychodzenia z domu. To jest pewne.
26 wrz 20:58
LWG: Na 100%. I na 100% kocham ludzi.
26 wrz 21:00
LWG: Zna mnie osobiście mnóstwo ludzi: z USA, Francji, RFN, ..., z całego świata. I niestety boją się mnie. Dlaczego?
26 wrz 21:05
yht: może przez styl wypowiedzi ? a ja się boję nie tyle kogoś konkretnego, tylko ogólnie jak np. 1−wszy raz się z kimś widzę, albo (coraz częściej) gdy jadę samochodem to się boję żeby ktoś we mnie nie wjechał, albo żebym kogoś nie potrącił
26 wrz 21:10
LWG: Źle, bo tylko LWG uratuje świat przed zagładą. Nie chcę decydować o istnieniu lukości. To nie jest żart. Bóg jest koniunkcją wszelkich opcji. Wybrał mnie. Nie jest możliwe moje wycofanie się z tego wyboru. Proste. Tylko pradwa uratuje ludzkość. http://lwgula.pl.tl/
26 wrz 21:11
yht: Co więcej, Bóg wybrał każdego, każdy z nas jest potencjalnym wybawicielem ludzkości
26 wrz 21:13