Poprosze o pomoc
jurek:
b +b * b = a2 + c
sprawdź czy a > czy < czy = b
26 wrz 15:33
Jerzy:
a = 1 b = 2 b > a
2 + 4 = 1 + 5
a = 0 b = −1 a > b
−1 + 1 = 0 0 + 0 = 0
26 wrz 15:42
Jerzy:
w drugim przypadku miało być:
a = 0 b = −1 a > b
−1 + 1 = 0 + 0
26 wrz 15:43
Jerzy:
No i jeszcze : a = 1 b = 1 , czyli: a = b
1 + 1 = 1 + 1
26 wrz 15:45
jurek: bez podstawiania

nie wolno mi
26 wrz 18:56
Jerzy:
Pokazałem ci,że może zajść każdy przypadek.
26 wrz 19:03
Adamm: boże kolejny
co wy macie w tych łepetynach
26 wrz 19:14
Adamm: może się pospieszyłem, ale podobne rzeczy już widziałem
26 wrz 19:15
RNJ:
@
Adamm jesteś nauczycielem na matematycznym ugorze?
26 wrz 20:20
Adamm: ? ? ?
26 wrz 20:25
jurek: Adamm co masz na myśli mkolejny?
27 wrz 18:41