1+cosa | |
gdy tga=2,4 | |
1−sina |
tgα | ||
sinα= | ||
√1+tg2α |
1 | ||
cosα= | ||
√1+tg2α |
5 | ||
cosα= | ||
13 |
25 | ||
sin2α+ | =1 | |
169 |
144 | ||
sin2α= | ||
169 |
12 | ||
sinα= | ||
13 |
1 | 100 | |||
cos2α= | = | |||
6,76 | 676 |
10 | ||
cosα= | ||
26 |
5 | ||
cosα= | ||
13 |
12 | ||
2,4= | ||
5 |
12 | 5 | 12 | ||||
sinα= | * | = | ||||
5 | 13 | 13 |
1+cosα | 1+513 | 18 | 1 | ||||
= | = | : | =18 | ||||
1−sinα | 1−1213 | 13 | 13 |
sinα | ||
tgα= | ||
√1−sin2α |
√1−cos2α | ||
tgα= | ||
cosα |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |