matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dobrze myślę?
klaudiaa:
miejsce zerowe funkcji f(x)=−3 0=−3 czyli nie ma miejsc zerowych?
24 wrz 12:09
5-latek:
Przeciez y=−3 to funkcja stala wiec ?
24 wrz 12:12
Adamm:
tak, nie ma miejsc zerowych
24 wrz 12:14