matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ana :
10
√
3
= a
√
3
20 wrz 17:22
Jerzy:
10
√
3
a =
= 10
√
3
20 wrz 17:23
Eta:
10
√
3
=a
√
3
/:
√
3
a=10
20 wrz 22:35
LWG:
Odpowiedź jest natychmiastowa, bez dotykania stron równania.
21 wrz 04:12
Uczeń Pana Leszka:
Potwierdzam, tylko LWG poprawnie rozwiązał zadanie
21 wrz 09:05