| ||||||||
Ω=C | =45 | |||||||
2 | ||
P(A)= | ||
9 |
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||
C | *C | +C | *C | =12 | ||||||||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
1. | * | <− jeden (z 1 możliwych) po 30zł, 1 (z 4) pusty | ||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
2. | * | <− jeden (z 2 możliwych) po 20zł oraz 1 (z 3) po 10zł | ||||||||||||||
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||
źle C | *C | +C | *C | =10 | ||||||||||||||||||||||||||||
10 | 2 | ||
= | ![]() | ||
45 | 9 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |