szukam zadania +18
guła: dajcie mi tu jakieś trudne zadanie hahah
18 wrz 15:14
Jerzy:
Zmądrzej.
18 wrz 15:46
guła: A ty nie trolluj
18 wrz 17:57
wiktor: MAM PROBLEM Z TAKIM ZADANIEM ,TRZY PROSTOPADLOSCIANY O WYMIARACH 2CM/4cm/6cmsklejone
największymi scianami tak ze powstal prostopadloscian.Jakie wymiary ma
prostopadloscian.Obvlicz sume dlugosci wszystkich krawędzi otrzymanego prostopadloscianu
18 wrz 18:03
yht:

wymiary to: 6cm/6cm/4cm
a = 6cm
b = 4cm
c = 6cm
suma krawędzi = 4a + 4b + 4c = 24 + 16 + 24 = 64 cm
18 wrz 18:16
wiktor: (44/7−111/14):1/28 jak to obliczyć z ulamkami
15 sty 19:55