matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
MMM:
zad.1 narysuj wykres funkcji i odczytaj zbior wartosci, miejsce zerowe i monotonicznosc funkcji.
3
f(x)=
x−2
4
27 sty 20:38
Julek:
Zw=R
8
M
0
=
3
F(x) rosnąca dla R F(x) malejąca dla ∅
27 sty 20:44