matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz
Lavenhart:
Rozwiaz 1 4/5 − 3 2/7 x 5 5/13
13 wrz 16:45
mat:
4
2
5
1
−3
*5
tak miało być
5
7
13
13 wrz 16:58
Janek191:
9
23
70
9
230
9*13 − 5*230
... =
−
*
=
−
=
=
5
7
13
5
13
5*13
117 − 1150
1 033
=
= −
5*13
65
15 wrz 06:55