matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
elo
mars:
wiedzac, ze ctg α = −
1
2
α∊(270−360) znajdz wartosc pozostalych funkcji trygonometrycznych
12 wrz 19:13
5-latek:
1
tgα=
(ujemny
ctgα
1
sinx
(ujemny
√
1+ctg
2
ctgα
coscx=
dodatni
√
1+ctg
2
α
12 wrz 19:51