matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sandi: oblicz log√212 jeżeli wiesz ze log√2 3=a
sandi:
oblicz log
√
2
12 jeżeli wiesz ze log
√
2
3=a
27 sty 19:46
Eta:
log
√
2
12= log
√
2
4*3= log
√
2
4 +log
√
2
3= 4 +a bo log
√
2
4= 4 bo (
√
2
)
4
= 2*2=4
27 sty 19:56