jak to zrobic
andrzej: 7+7=x
wie jak ktos to kurwa zrobic bo ja nie mam pomyslu siedze jusz nad tym godzine i mnie wyjebiom
ze studiuw zaraz
10 wrz 16:13
Bartek: Musisz zastosować twierdzenie o pierwiastkowaniu odpierwiastkowym, następnie różniczka
(wyniczek odejmowania) i przypomnieć sobie delikatnie zasady ortograficzne.
3mam kciuki
10 wrz 16:27
Mila:
I bardzo dobrze, bo student powinien być człowiekiem kulturalnym.
10 wrz 16:28
Adamm: Mila, nie musisz wszystkiego brać tak poważnie
on sobie po prostu robi żarty
nikt nie jest taki głupi by nie wiedzieć że 7+7=14
powinnaś go zablokować przy pierwszej okazji
10 wrz 16:37
Mila:
Wiem, Adamie, ale irytują mnie te wulgaryzmy. Tak zrobiłam, jak piszesz.
10 wrz 17:59
LWG: Jeśli już, to 'kuźwa'. Zaś 7+7=x=t+y=z−y.
(t,y,z) ∊ {(13,1,15),(12,2,16),(11,3,17),(10,4,18),(9,5,19),(8,6,20),(7,7,21),
(6,8,22),(5,9,23),(4,10,24),(3,11,25),(2,12,26),(1,13,27)}.
11 wrz 11:15