odpowiedzi kombinatoryka prawdopodobieństwo
rafal: Witam. Czy ma ktoś zdjęcie odpowiedzi z tyłu książki do zadań 4.15−4.61 ze zbioru zadań
Matematyka 3 m.kurczab, e.kurczab zakres rozszerzony, zbiór zadań dla liceów i technikum.
Chodzi mi o odpowiedzi do tych zadań z rozdziału prawdopodobieństwo i kombinatoryka. prosze o
wstawienie zdjeć lub link do zdjęć. Bede bardzo wdzieczny
8 wrz 10:12
kochanus_niepospolitus:
Ktoś dostał pracę domową z książki której nie ma i szuka odpowiedzi.
Nie prościej napisać tutaj na forum treść zadania ORAZ JEGO ROZWIĄZANIE ? Wtedy my szybko
sprawdzimy, czy masz prawidłowy wynik.
8 wrz 10:28
rafal: szukam odpowiedzi do tej ksiazki a dokladnie do tego dzialu bo zadania mam skserowane a
odpowiedzi brak. chcialem sobie powtorzyc kombinatoryke, liceum dawno skonczylem, zadania z
tej ksiazki tez kiedys przygotowujac sie do matury rozwiazalem, ale teraz rozwiazuje je drugi
raz. wole sprawdzic odpowiedzi pomimo że wiem jak zadanie zrobic, bo zawsze w kombinatoryce i
prawdopoobieństwie jest mozliwosc ze o czyms zapomnialem.
8 wrz 10:40
kochanus_niepospolitus:
No to ponownie napiszę −−− chcesz to napisz treść zadania + swoje rozwiązanie a Ci powiemy czy
dobrze czy nie (i ewentualnie naprowadzimy na dobry wynik).
Popatrz sobie na tematy zamieszczane przez chociażby 5−latka.
Chłop swoje lata na karku już ma. Obecnie powtarza sobie trygonometrię i wrzuca zadania wraz z
rozwiązaniami.
Zrób tak samo
8 wrz 10:46
kochanus_niepospolitus:
A jeśli szkoda Ci czasu, to kup tą książkę − kosztuje niespełna 25PLN, to nie jest jakiś
majątek.
8 wrz 10:47
rafal: masz zdjęcie odpowiedzi do zadań o ktore grzecznie zapytalem ? jak nie po co ten wywód ? jeśli
ktos ma i pomoże to z bede niezmiernie wdzieczny. a jak nie mozesz pomoc to daruj sobie
8 wrz 14:16
5-latek: Rafal a skad masz zadania ?
Przeciez musiales od kogos skrerowac .Nie podejrzewam ze masz ksiazke bez odpowiedz.
8 wrz 23:28