7 | 7 | |||
85 | = 85 + | |||
30 | 30 |
5 | 5 | |||
83 | = 83 + | |||
18 | 18 |
7 | 5 | 7 | 5 | |||||
85 | − 83 | = 85 + | − (83 + | ) = | ||||
30 | 18 | 30 | 18 |
7 | 5 | 90*2 | 3*7 | 5*5 | ||||||
= 2 + | − | = | + | − | = | |||||
30 | 18 | 90 | 3*30 | 5*18 |
180 + 21 − 25 | 176 | 88 | ||||
= | = | = | ||||
90 | 90 | 45 |
2 | 2*3 + 2 | 8 | ||||
2 | = | = | ||||
3 | 3 | 3 |
88 | 8 | 88 | 3 | 88*3 | 11*1 | 11 | |||||||
: | = | * | = | = | = | ||||||||
45 | 3 | 45 | 8 | 45*8 | 15*1 | 15 |
7 | 5 | |||
Nie rozumiem części zadania rozpoczynającej się do 85 | − 83 | |||
30 | 18 |
7 | 5 | 7 | 5 | |||||
85 | − 83 | = 85 + | − 83 − | |||||
30 | 18 | 30 | 18 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |