4 wrz 19:04
Adamm: jest w porządku
poza tymi brakującymi stopniami
4 wrz 19:12
Klaudia: Ok, to racja
![emotka](emots/1/mruga.gif)
to w takim razie jest błąd w odpowiedziach? Poprawna odp to C (b <c), a u mnie
wychodzi c <b.
4 wrz 19:17
Adamm: tak, błąd w odpowiedziach
często są na takich testach
4 wrz 19:18
Mila:
| 1 | | π | | π | | √3 | |
sin(32 |
| π)=sin(32π+ |
| )=sin |
| = |
| |
| 3 | | 3 | | 3 | | 2 | |
| 1 | |
Tam nie masz mnożenia 32* |
| π. |
| 3 | |
Teraz porównaj i sprawdź odpowiedź.
4 wrz 19:18
Klaudia: Już rozumiem, dziękuję
4 wrz 19:20
Mila:
Zgadza się teraz?
4 wrz 19:21
Klaudia: Tak
4 wrz 19:22